THURSDAY.VALBORG

Nu stter Amir, jag och Jenni i Tussan, Karlaplan, dricker en cola light och solar. Gårdagen var lyckad som fan, dansade till schlagers samt en hel del RNB med mina kära bögar. Men jag skrev i föregående inlägg om det överhuvudtaget skulle finnas några straight guys på Xplore and it was, men dock få! Snyggingen som stod med sitt gäng, är efterlyst, han gick vid 02.30, brut hår, någon söker dig och hör av dig om du kollar denna blogg! Ni ska få en hel del snygga bilder senare och det kommer bli lättklätt säger jag bara! Och Amirs nummer kommer jag lägga upp så ni kan ringa och få er en frågestund via mobil, håll utkik!
 

(William och jag)


ILOVEMYMUM!

 
Hon köpte nya glassisar idag Marc Jacobs, skit glad är hon! Is'nt she gorgeous?

XPLORE.ME

  
 

Nu har jag och babygay kommit hem, vi är som siamesiska tvillingar, tänker likadant, gör likadant, börjar bli lite läskigt.. haha!
Ikväll blir det club Xplore med Amir, Simon, med flera! Dansa loss och dricka alkohol haltiga drycker. Jag är inte flata men jag är satan i gatans faghag, föredrar att dansa med bögar, jag slappnar av mer och jag vet att jag inte kommer att få ett ståfräs tryckandes mot ben/bakdel/framifrån, ja ni förstår vad jag menar? Finns det några straight killar på bögklubbar, han fan inte pratat med en enda? 
Ska skynda mig och sminka och fixa håret! Jag och simon ska matcha båda ska vara helsvarta, och du med Amirso älskling!
BTW, ska börja jobba på Inifinity på lördagar, en klubb, skriv till mig om ni vill stå på gästlistan, gratis inträde till 23, ni vill väl träffa mig?;)

60s.AS.USUAL

Hej allihopa, sitter nu på 60s med simono, fikade med Mickaela innan och kvinnan är ju nygg som vanligt, hipp min sin snygga "the stray boys" kasse, uppvikt slitna jeans låga vita converse, vit lapp tröja och svart kavaj! Bilder kmmer upp senare, kanske träffat amir snart, han är ju seg på att åka in till stan!! See u later. Gossip på G dessutm, missa inte nästa inlägg säger jag bara!

OHHAPPYDAY!

 
Godmorgon godmorgon, skulle gått upp tidigt imorse men jag somnade om efter mina TRE väckarklockor ringt, jag kommer bara inte upp från sängen, men jag är förkyld också så jag fick stanna hemma idag (säger vi)!
Nu har jag målat mina naglar vita, skit snyggt, blir snygg kontrast med bruna händer! Ska åka in till stan och träffa Mickaela nu och käka lunch! Sedan träffa Amirso och Simono, see you later!

YOU.JUST.CAN'T.GET.ENOUGH

 
 
 
Ni får väl inte nog av alla bilder väl? haha, den översta bilden är på Simon och jag är nöjd med retuscheringen!
Nu har jag precis varit på en långpromenad med Robert, skönt nu på kvällen!
Ska sova nu, är skit trött och ska upp 06, good luck säger jag bara!
Ska fika med min älskling Mickaela imorgon, bestämt sen tidigare idag, vi har inte träffats på skit länge nu och det är ungefär varannan månad vi ses och har massor att berätta och uppdatera ,"gossip gossip".
Sov gott och dröm vå*t


NEWYORK.BABIES

 
 
 
Köpte en ny tröja idag på Weekday, 150 riksdaler för den, har sett den i diverse bloggar och blir definitivt veckans kap! Är snyggt nu när jag är brun också!?
Idag fikade jag och Simon med Amir, satt på After vid Gamla stan och tog en kaffe, och SOM VI SKRATTADE! Vi hade big laugh time! Det var allt från minnen till konstiga människor, vi har dessutom en ganska grov humor vilket inte går att komma undan, umgås med oss i 5min och du kommer märka av den ocensurerade och sexistiska humorn inom dessa 5!
Sedan slog Simon följe till solariet och sedan vidare hem till mig, vi köpte "svenska jordgubbar", (dom var väldigt söta och goda) som vi sedan blandade ihop med tropiska frukter till en mumsig fruktsallad, kollade sedan på tv och mös. Han köpte ju också en New York tröja fast grå/svart på herravdelningen, skit snygg på!
See you later!

FRIDAYNIGHT

 
Bild tagen i fredags på Xplore. Ser lite skelögd ut haha!

VIRGIN

 
Ska åka till Saltsjöbaden och träffa Anna, vi ska gå en promenad där och mysa, behöver lufta tankarna lite.. hörs senare!

FANVABEIGE

 
 
  


Bild1. Min goda luch; mitt nybakade bröd med torkad frukt och nötter med gravad lax, avokado och tomat.
Bild2. Påväg till cafe 60 med Sofie, Richard, SImon och Josef.
Sjal: Filippa K
Jacka: Turnover
Väska: Tommy Hilfiger
Bälte: Marc'O Polo
Chinos: H&M

Sov till 11.30, gjorde i ordning frukost, och värmen utifrån kunde jag inte motstå, så satte mig i området med shortsen och bikiniöverdel, en kopp kaffe, nya ELLE, paket cigg och satte mig i solen. Simon ringder och vill fika, Sofie ringer och vill prata så vi ses alla tre och pratar vid Strandvägen på ett cafe. Drar oss sedan in till cafe 60s och käkar middag. Sjukt god sallad med bullgur, mozzarella, soltorkade tomater, sallad och salami, mums!
Var ute på en promenad med Robert ner till videobutiken för att lämna tillbaka Parfymen som vi såg igår, en ruskigt bra film tycker jag, klassas inte som skräck dock som killen i butiken sa.. och som ni förstår var jag hemma igår, skitskönt!
Tjingeling


YESTERME.YESTERYOU.YESTERDAY

 
 
 
Blev mycket öl i fredags, började vid Kungsträdgården till lunchen på ett Cafè, sedan en promenad längst Strandvägen, satte oss på en sjukt mysig uteservering och sist men inte minst på terrassen, längst upp på Åhlens.
När vi var och handlade lite innan vi satte oss på restaurangen, stod det en kille i andra kön och han var så sjukt äckligt snygg, låter knas men han hade lila Converse, lila T-shirt och ett par snygga lite slitna jeans, håret var smålockigt och hans armar var ådriga och gyllenbruna. Jag stod ordagrannt och dregglade, sedan stod vi i samma hiss och jag höll ju på att tuppa av haha! Om du läser denna blogg, CALL ME!

WASHMYWORLDBABY

Clean my appartment, I'm gonna do it like this..
 
Gårdagen blev inte som väntad och jag skriver om hela skiten om några timmar, måste tänka på annat och bilder dyker upp då med!) 

SUNNYMORNING

 
Jeansjacka: H&M Barn
Halsduk: Turnover
Skjorta: Tommy Hilfiger Denim Men
Godmorgon kära läsare, Amanda kom upp ur sängen idag vai 06.30, cred till mig! Tänkte köra denim idag, stor rutig skjorta, slitna jeans, jeansjacka och vita Converse! Är på topp, tänkte dra mig till Götgatan och kolla Weekdays underbara New York tröja, ni kanske har sett den på x antal bloggar, den är ganska poppis, hoppas den inte har tagit slut! 150 riksdaler kostar den och är perfekt att ha till ett par slitna jeans, converse och en kavaj, men även till festligare tillfällen.
Ska sedan äta lunch, antingen Koffi eller 60s, kanske ett glas på någon uteservering senare. Jenni, Daniel och Sofie ska iallafall vara mitt sällskap. Och jag håller vad jag lovar, fler bilder än någonsin idag!
Hugs

MY.FAVORITE.PRODUCTS

Nu lovar jag er mina älskade läsare att jag ska köra dagens imorgon, kameran låg utan batteri hela dagen så kunde inte ta nya bilder, men imorgon ska ni få bilder så det skriker om det!! Fler tips om kläder, outfits, smink, mode osv ska ni få.
Var med Richard hela dagen idag, tittade på Vänner, jag älskar Phoebe, hon lägger så sjuka kommentarer och älskar allt som är udda! Vi har även sett på några nya filmer, vilken film vet han inte vad den handlar om? Richard är filmfantast och har som en videobutik hos sig, hur mycket filmer som hellst! 
Tänkte nu presentera mina favoriter i mitt badrumsskåp, eller ja.. dom jag inte kan vara utan!
 
Från vänster: 
Sminkhanddukar: Åhlens
Make-up necessär: Make up store
Biotherm Lait Corporel, anti-drying body milk är min kropps älskling, den doftar fräscht och man får silkeslen hud, eftersom jag jag har en väldigt torr hud använder jag den ca 2 ggr/dag kostar ca 280:- i butik. 
YSL Elle Eau de parfym, är min favorit parfym, den är feminin och doftar som himmelriket! ca 549:-
Lee Stafford Poker straight Dry Shampoo är den räddande ängeln när du har fett hår, spraya i hårbotten och gnugga lite, håret får volym, doftar gott och inget fett hår. Används flitigt när jag inte hitten tvätta håret på morgonen. 89:- Kicks/Åhlens.
Biotherm Deo Fresh spraydeo, doftar gott och torkar snabbt. 169:-.
Elisabeth Arden eight hour cream måste vara min bästa vän. Spruckna läppar, torr runt munnen, runt ögon, vartsom hellst och den fixar!
Tillslut Tony&Guys Heat protection spray används innan man plattar håret eller fönar, skyddar håret mot värmen och doftar som alla deras produkter=supergott!


BIG.VS.SMALL?

 
Vad föredrar ni, små eller stora? Kvinna som man, skriv gärna en kommentar!
Nu ska jag sätta mig på cafe 60s med mina älsklingar och träffa Richard (en gammal vän) senare!
Ha det super och fler inlägg dyker upp senare! Är dock väldigt ledsen för att min Nikons batterier tog slut och ligger hemma och laddar men det fixar sig!
Tjingelingh!

MYLOVEISMYCAMERA

Det är många som frågar vem det är som tar bilderna, det är jag, kameran och självutlösaren! Jag använder mig nästan alltid av självutlösaren, 10 sekunder har jag på mig att springa fram och göra en pose, haha där har ni sanningen bakom mina bildverk! Kameran är en Nikon D60 och det finns en liten knapp på sidan av den som är självutlösaren.
Och jag blir väldigt smickrad av era komplimanger! Det gör mig bara ännu mer motiverad att lägga upp fler bilder och fler inlägg!  Jag fotar inte bara mig själv, fotar annat också, går foto B kurs nu.
Vårdag i kungsträdgården!
 

AHOTDAY

Ja nu jäklar måste jag springa, skolan börjar 13.30 och jag tänkte ta en promenad till skolan, yeah right att jag skulle hinna, skulle vara framme när jag slutade. Idag är det 16 grader ute och sol vilket betyder att RayBan åker på samt min svart/vita båtringade tröja från Filippa K, vita Conversen, ljusa slitna jeans och en svart kavaj, ni får se bilder senare!
 
När jag såg mina höga gladiatotrer stå i hyllan fick jag en plötslig lust att ha på mig dom, men dock inte så passande till en promenad kanske.. Målade dessutom naglarna igår, mitt Chanel lack är ju rena undret, torkar fort som attans! Rosa är det och helt rätt nu till våren.

SINGITWITHLOVE

 
This song may be one of the most beautiful songs I've heard

JOGGA

Japp imorgon bitti blir det ett träningspass, ska fan upp när väckarklockan ringer, och jag ska springa skiten av mig! Känslan efter ett träningspass är gudomligt, helt slut, orkar knappat ta sig upp för trapporna, och sedan stretcha och lite övningar. Man blir pigg och på bra humör!
 

ILOVEMENSOMETIMES

Hade en disskution med Robert igår om det här med "bröstfixering"/utseendefixering, vad är det som gör en människa attraktiv? Rumpa, personlighet, leendet, utstrålningen, stora/små bröst? Får man fler jobb om man har små/stora bröst? Vad spelar störst roll?
Jag måste då lägga till att jag blev erbjuden att vara "rollerblade flicka" på Bingo Rimers fest, åka omkring i små hotpants och en hoodie från hans märke Sexy.  Jag blev glad för att dom erbjöd mig,  vilket för mig var ett bevis på att normalstorabröst, korta naglar och lite smink faktiskt räknas i "playboy mansion" världen. Det fick mig att ha lite mer respekt och överseende för honom som människa och hans verksamhet.
Man ska vara stolt över hur man ser ut, jag är stolt över min kropp, annars skulle jag ju inte visa upp den så mycket som jag gör i bloggen?! 
Det första jag kollar på hos en kille är vad han utstrålar, han vet vart han står, har fötterna på jorden, ska vara social och ha en positiv inställning till saker. Humor är såå viktigt hos en kille, han ska bjuda på sig själv och vara öppen.
Utseendet, jovisst, första intrycket, jag är så jävla löjlig, jag hatar fötter, det måste vara det värsta som finns, ERBJUD MIG ALDRIG FOTMASSAGE! Därför är det viktigt att han klär fötterna, i ett par snygga sneakers, helst vita Converse eller Paul Smith! Snygga skjortor, halsdukar, byxor, gillar chinos, blåa eller beige. Det ska vara fräscht, casual lite nonchalant.
Snygg kropp, lagom muskler och FINA MJUKA LÄPPAR, snälla killar använd något slags cerat, hatar fnasiga läppar. SÅ, nu var jag klar, några frågor? Eller någon om passar in på beskrivningen, call me!
 
Fin jeansrumpa sitter ju inte heller helt fel och ådriga armar, mm..


En bättre plats finns ju inte - Gästbloggare Pandoorasask

Hej allihopa gaybloggaren pandoorasask här! amanda är bäst och snyggast just nu! nu ska vi till sofie och äta äppelpaj ni vet? bara för att man har den kroppen betyder ju inte det att hon inte äter! de ser jag till. 
   Ha en skit bra dag så får vi se om amanda vågar återvända!

TRANSPARENT

  

Svart genomskinlig blus: Marlene Birger
Latexleggings/nitbälte: Gina Tricot 
Nitarmband: H&M   
Armbandsur: DKNY

"anonym i sin uppenbara existens så påtaglig men så fruktansvärt transparent", låter så vackert.. och min vackra blus från Marlene Birger kan göra under på kroppen..  tycker ni inte?
Vaknade av att fyra väckarklockor ringer hysteriskt klockan 06, och lusten att ligga kvar i sängen sliter i mig, känns som att någon bara drar ner mig under täcket igen. Men måste verkligen upp och gå till skolan för att göra företagsekonomi provet, och jag klarade hela gallant! 
Solade även 18 min på solariet idag, tog en långpromenad hem, superskönt! Min fotograf ringde precis och vi ska ta en lunch på fredag och disskutera mina bilder, han är verkligen superduktig, Joachim!
Nu anländer snart Simon och ska äta upp pizzan i frysen, jag vill verkligen bli av med den, det är så äckligt med "färdigmat".

MATTHEW.W.VS.H&M

matthew_williamson_for_h26m_dress 
Klänningen ovanför är en kopia av modellen från hans första kollektion 1999s kollektion.
_kate_moss_m 
Nu släpps Matthew Williamsons kollektion för H&M, en riktig "flowerbomb" 23 April får du ställa dig i och strängas i kön för att få dig ett plagg.

WORKIT!

Många har varit imponerade av mina jobbinsatser för att vara 18 år, själv tänker jag inte på hur många ställen jag har jobbat på, jag kan inte heller sticka under stolen med att jag har kämpat på bra och fått mycket cred för detta!  
Började jobba på Tommy Hilfigers butik på Smålandsgatan när jag var 14 år, sedan började jag jobba på deras kontor efter ett tag som allt i allo, plockade upp alla kollektioner, packade ner, serverade kunder, städade, fick mycket kläder och tjänade bra för att då vara 15, kunde jobba mellan 10-23 ibland i upp till 4 dagar. Var med på event med TH på NK, vi hyrde då ljusgården, delade ibland ut flyers med mera.
Började efter det jobba på Boob Design, vilka säljer amningskläder och gravidkläder, gjorde mest pappersarbete. Jobbade medans som barnflicka även hos en familj. Efter det började jag jobba på Vi (Vivo) som kassörska, fick sparken pga för mycket personal, dessutom, när vi var på personalfest, på Fridays tafsade min chef på mig, han hotade mig att ge mig sparken om jag inte drack mer alkohol, han sa elaka saker, så otroligt förnedrande, kränkande så jag är glad att jag slutade där, Vivo Sjöviksbacken var det och ligger i Årstadal om ni tänker söka dit så kanske ni vill veta att dom bara har snygga, unga tjejer i kassan och killar på lagret, diskriminerande?
Jobbade sedan på Turnover ett klädesmärke, på deras kontor och gjorde två event. 
Jobbat på Stadshuskällaren som extrapersonal under julen, och på Nobelmiddagen. Nu har jag två jobb och pluggar, fixar det gallant, är arbetsnarkoman ser ni.. 
 
Såg att 1000apor.se sökte en ny modebloggerska, sökte till det med min blogg. Faan va kul det skulle vara!
Eftersom människor har tjatat så ska jag dessutom börja lägga upp en "Dagens" varje dag, lovar! Börjar imorgon!
Sov så gott!
 
Spetsöverdel/nitbälte: Gina Tricot
Kjol: Åhlens

FRIENDS.I.MISS


Ibland glömmer man nästan vissa vänner som man inte umgås med så mycket. Tittade på bilder från min och Sofies 18 års fest och där står ALLA mina vänner som jag umgåtts med på en och samma bild, alla älsklingar var inbjudna och jag fick en plötslig lust att ringa alla och ta en fika någon gång i veckan, ska först och främst bestämma med Mickaela och sedan Viki (på bilden med mig från festen), vi måste ju hitta en lucka!
Det kommer iofs bli väldigt mycket jobb och plugg nu fram tills praktiken som börjar v19..
Min dag blev en fika med Simon, Louise, Jenni och Sofie, och sedan matlagning hos Sofie, chevresallad, mums! Ska hem och plugga företagsekonomi snart, men först ta en promenad och Desperate Housewifes 21, eller promenad efter DHW! Hörs senare!

PASSION

God morgon allihopa, när jag vaknade åtta i morse hade jag ont i halsen och var så trött att jag knappt orkade stänga av väckarklockan! Är sjukt seg nu och det känns som att kroppen inte orkar röra sig 1cm! så jag somnade om och vaknade för 1h sedan!
Jag och Anna åkte in till Östermalm och satte oss på Olearys igår, sportbar vid Storgatan, och vilken stämning det var där gott folk! Vi satt och skrek åt hammarbyjävlarna, men dock kan jag erkänna att Djurgårdens glöd har blåst bort, dom var långsamma i anfallsspelet och gjorde inte ett skit rent ut sagt! Orkade klämma till med ETT mål..
Nu ska jag in till staden och få gratis Ben & Jerrys glass i Gallerian, sånt får man äta när man är sjuk och vill ha lite kärlek..
Jag bestämde mig igår, jag bestämde mig för att jag inte ska söka kärlek längre, den kommer när den kommer.. jag är trött på sökandet. Jag är trött på desperata killar. En dag står han där och är så jävla bra! Precis så ska det vara, han ska vara så jävla bra.. saknar älskandet, passionen,det kärleksfulla, det varma, trygga..

DJURGÅRDEN.VS.HAMMARBY

Japp, nu bär det av in mot staden igen efter att ha jobbat sedan 15, det var så sjukt kul och jag som älskar barn tyckte det var extra roligt att underhålla dom medans mamma tittade på barnvagnarna. Jag har ont i ryggen och skulle behöva lite massage.. någon?
Jag och Anna ska mötas vid Stadion och sedan börja leta efter en bar som sänder derbyt, kom igen Djurgården! Om vi förlorar stort den här säsongen kommer jag nästan byta lag alltså, men just nu sjunger bara klacken i mitt huvud!
En gammal klassiker som "Det är lång väg till SM-guldet" är underbar. Jag gillar låtar som antingen får med alla och skapar drag, eller iaf har en givande text.
"År 1891, på Alberget 4a
I hjärtat av Stockholms Stad, där bildades vi
Vi är bäst i stan, vi är bäst i sta-a-a-n,
Djurgårdens IF - Vi är bäst i stan".

Like.a.Boomerang.

 
 
Min nya båtringade, blå&vit randiga tröja kommer från Boomerang. Snygg va?
Ska avsluta på fotolektionen nu och röra mig in mot karlaplan, ska ju faktiskt jobba! Har längtat så otroligt mycket!
Lyckospark till mig, ses senare!

MORNING.MRS.SUNSHINE!

Vaknade för 1h sedan, har hunnit duscha, sminka mig men har inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig, ska ju provjobba på barnbutiken idag, är lite nervös.. Vet bara att jag inte ska ha något som är sönder, som håliga jeans.. var verkligen på humör för det idag! Provjobbar 15-18. 
Är på toppen humör idag mina vänner, våren är i luften och jag börjar med att sätta på morgonmusik, grannarna blir galna men jag springer omkring och dansar!

Nej det blir nog randig tröja, jeans, vita Converse och kavaj. Måste hinna med att göra kaffe också, shit!! Gotta run, hörs senare!
 
Godmorgon, I'm Mrs.Sunshine today!

"IT'S.A.BEAUTIFUL.DAY"

 
 
 
Jag pluggade faktiskt på jäkligt bra idag, kan hela idrott och hälsa provet nu och är riktigt stolt över mig själv! Det var relativt fint väder när vi satt på cafe 60 idag, blåsigt men soligt! Vi strosade sedan vidare på stan, var en väldigt lustig tillställning i Kungsträdgården idag, dom skrek iallafall på arabiska, som tokar, förstörde den mysiga vårstämningen! Kom hem vid 19 tiden och supertrött, har suttit som paralyserad framför datorn hela kvällen, färgen efter solarieöarna 17 minuter idag gav ett vackert och gyllenbrunt resultat!
Ska nog titta på "a callgirls diary" nu på 5an och sedan sussa.. kommer säkert inte kunna sova så återkommer säkert men annars sov sött och dröm vackra idylliska drömmar!
Tjingeling

CANAL+EFTERMIDNATT.NÅGOTFÖRALLA


 
Satt uppe till 04 inatt.. åt mörk choklad, fruktsallad och kollade film. Efter 00 brukar det ju alltid vara porrfilmer på Canal+, jag bläddrade på fler kanaler tills jag ser en som heter "Deep diving" eller något sådant, så jag sätter mig och tittar, förstår inte att det är en porrfilm förrens killen tar tjejen bakifrån på stranden! Den här p-rullen gick alltså ut på rollspel, men det tog ju sjukt lång tid tills själva sexakten kom! Iofs så var ju "filmen" första halvtimmen ganska kass, dåligt innehåll och dåliga skådespelare, men det var ju inte så konstigt.. 
 
Tänkte sätta mig på ett fik med Simon idag och plugga, måste ju prestera någorlunda bra på proven nu innan praktiken! Sola solarium står också på schemat.. Ska köpa nya underkläder också, eller bara om jag hittar några fina.. Har hur mycket trosor och BHAar som hellst, men kan inte få nog av underkläder. Man känner sig finare, det är inte för att jag ska visa dem för någon, utan för min egen del..
Hörs senare! Tjingeling


FLOWERSINTHEWINDOW

 
Travis-Flowers in the window
When I first held you I was cold
A melting snowman I was told
But there was no-one there to hold
Before I swore that I would be alone forever more
Wow, look at you now
Flowers in the window
Its such a lovely day
And Im glad that you feel the same
cos to stand up Im in the crowd
You are one in a million


FULLFART!

 
 
Fotograf: jag som vanligt! Jag och Tim på bilden överst och pappa och tim på den nedre. 
Full fart säger jag bara, tvååringar är livsfarliga, springer och hoppar så instabilt att man tror att dom ska trilla vilken sekund som hellst, höll ju fan på att få en hjärtattack när han skulle springa efter änderna i backarna, det går ju fort att man inte hinner med! Energi tar han, men så mycket energi jag får tillbaka av denna lille knytte, hjärtat brister ju när han börjar gråta. Och rolig är han, skulle hjälpa till med matlagningen (OBS! HAN ÄR TVÅ ÅR!!), han tar en stol, drar med sig den till diskbänken, hoppar upp, sätter på vattenkranen och börjar tvätta potatis, utan att bli tillsagd, så jävla söt!
Jag retar honom hela tiden, han blir så jävla sur haha, då skriker han; DUMMA AMANDA, DUMDUMMA AMANDA!
Men så sur kan han inte ha blivit eftersom han gav feta kyssar på munnen hela tiden!
Han fick dessutom några bilar i present, och ungen skrek av glädje! Redan bortskämd av storasyster, storasysters ögonsten!


"DON`T:WORRYBEHAPPY"

Efter middagen åkte jag in till Fridhemsplan för att möta upp Anna och föra lite på en krog. Får ett sms av Christoffer Åhnberg, en av mina bättre killkompisar som jag inte hört av på år och dagar känns det som, han undrar om jag kan fixa bord åt dom, Josef Peyre och hans flickvän Julia samt 10 modeller som har gått Julias modeshow, märket heter "a piece of cake", eftersom Julia har så unik och snygg stil så måste ju kollektionen vara ögongodis! Jag fixade ett bord åt dem,  allihop sågs utanför Royal kl23. Sedan dansar jag nästan hela kvällen med Christoffer, människor måste ju trott att vi var tillsammans, men jag och Christoffer är så där mot varandra när vi ses, vi är närgångna, men BARA kompisar! Japp, man kan faktiskt bara vara kompis också.
Han sa också en kul grej; att min blogg tydligen har blivit väldigt uppmärksammad! Då blev jag glad och svarade: Det är bara för att människor gillar nakenchockar! och han började skratta så han kissade på sig, och hostar fram att han inte vågade säga det själv, men att det verkligen stämmer!
Jag är sån, jag bjuder mycket på mig själv och står för saker jag gör, kanske lite för mycket ibland men det ser inte jag som något negativt. Kanske om jag någon gång skulle skaffa en pojkvän igen så skulle kanske han få stå ut med gamla historier som mina vänner berättar om, eller kanske rykten. Men vafan man lever ju bara en gång!
Nu ska jag träffa min lillebror Tim, tvååringen och min pappa, har verkligen saknat dom! 
Faan får se vad jag gör ikväll, är troligtvis helt ensam hemma och får sova själv också men jaja, kommer nog bli bra:)
Tjingeling så länge!


UTGÅNG!

 
Make love with the camera..
Ikv'äll blir det utgång, känns som att det var år och dagar sedan!! Men det ska bli skit kul och träffa alla vänner! Ska äta middag nu.. skriver mer snart..
love

SCONES/BABYBLUE

 
Simon och jag tog en långpromenad till Vivo (JÄTTE LÅNGT! 10min!) och köpte smör för att sedan göra scones med mörk choklad till brunch. Vilken matorgasm säger jag bara! Nu ska vi in till staden och kolla i butiker, kanske sola solarium, IDAG IGEN! Men vill ha en fin bränna till dagens utgång!
Och du har inte hört av dig..

CANDY

 
 
 
  
Korsett: H&M

Solade 17 minuter idag, vilket gav en fin bränna, röd i ansiktet nu, smällar man får ta när man somnar i solariet.. 
Jag och Olivia gick från skolan idag in till söder, var duktigt gjort, träffade Simon på söder vid 16, vi satt på DejaVu och drack kaffe, skrattade som vanligt.. tills mitt ex kommer förbi med sin flickvän som han var otrogen mot mig med, jesus va stel stämning det var när jag kramade honom och hans kompis, hon gav mig dödsblicken, men jag sa hej och var trevlig.. varför vara bitter? Simon började skratta så han fick hicka "VAR DET HENNE HAN LÄMNADE DIG FÖR? HAHAHA VILKET SKÄMT, VAR DET FULASTE JAG HAR SETT".. No comments.. 


SASSY

 
14 cm är dom, slå det?

ÖGONGODIS

Morgonen börjar med att någon ringer HYSTERISKT på telefonen, jag som har sovmorgon för en gångs skull blir lite irritered, någon börjar helt plötsligt ringa hysteriskt på dörren, jag kliver upp och öppnar dörren med ett ryck och där står två oskyldiga, heta elektriker som ska installera och lämna våra nya vitvaror till köket. Dom presenterar sig och sätter igång, plockar in och plockar ut kyl, frys mm. Mamma kommer hem, båda står och drägglar när dom händiga männen fixar i ordning i köket. När dom sedan börjar med en lång förklaring hur allt ska fungera; " Och ni måste kolla till rören eftersom det kan börja läcka, det kan rinna lite sakta i början, men det kommer mer efter ca 30min när den börjar skölja disken", men hjälp är det bara jag eller tänker någon på något annat än en simpel förklaring på hur en diskmaskin fungerar?
 
Faktum är att det är sjukt sexigt med händiga män, speciellt i blåställ.. gåshud..

BIRGERJARLSGATAN.

 
Sofie, min solstråle.
 
Min älskade Nikon D60.
 
Ett av de bästa köpen jag gjort någonsin, Min älskade Tommy Hilfiger jacka som jag köpte förra året när jag jobbade som mest där. Var även klädd i TH jeans idag, har många men mina favoriter åkte på idag.
 
Jag fikade med min homosexuella vän, Simon. Han är inte så fotogenique.. 
 
Sofie åkte tvärbanan till mig och tillsammans åker vi in till staden vid 15. Vi shoppar lite, Sofie hittar en ursnygg väska från Gina Tricot, partyväska. Själv köpte jag två par Ray Ban kopior i vitt och svart, det fanns inte röda, synd!
Vi möter upp Annie. Träffar Simon. Fikar på Kofi, Birger Jarlsgatan. Och där spenderar jag min eftermiddag med enbart SImon efter Sofie åkte till jobbet, man blir alltid på så bra humör av honom! Så bered er på magmuskler från min sida efter att ha skrattat minst 3h i sträck. Åkte hem sedan och somnade kl.20 och sov som en stock till 22.30, kanske för att jag inte kunde sova inatt.. vilket jag inte ville heller... finns en anledning..
Ska lägga mig på min indiska spikmatta nu som jag fått av mamma för att jag ska slappna av, vet ni hur vassa taggarna på mattan är eller? Kommer ligga och gråta av smärta säkert, får demonstrera hur den fungerar och bilder får tas imorgon. 
|| Amanda

THISISMETHEN.PART2

 
 
Sova i 1h. Ses snart..

AMANDA.OR.BRITNEY"HITMEBABYONEMORETIME"

Jag åkte till Östermalstorg och mötte up Leo, vi sätter oss på Fridays Kungsan och dricker några öl, sjunger med i 80-tals dängorna och jag drar mig till skivan vid 11 för att möta upp Sofie innan och ta några shots. 
 
Leo, alltid lika glad! 

Och HAAHA, jag dansade så klackarna brann igår, jag och William dansade skiten ur alla. Fan va människor glodde ögonen ur sig, har dom aldrig sett någon shaka loss på riktigt? jag menar nevaevah? Aja, jag hade sjukt kul med mina fags och kvinnor. Hade glömt att ställa mitt lilla armbandsur på sommartid så jag dansade glatt och trodde klockan var 00, vilket senare visade sig vara fel när en stressad amanda ska springa för att hinna med tbanan och Sofie stoppar mig. Jag dansar vidare och verkligheten hinner ikapp, jag inser att jag måste ta mig hem ikväll också. Jag, Amir och Sofie åker till slussen med bussen och tänker stanna på McDonalds tills tbanorna börjar gå igen men ciao hej på den, dom håller på att somna redan vid 03. Kvällen slutar med att jag får svarttaxi skjuts hem och.. ja.. pirr i magen säger jag bara hehe..
 
 
fyllehagganamanda.se 
 
Amanda, kvällen till ära, Britney "hit me baby one more time" Spears.

LABELSORLOVE_?


HELLOBARBIE

 
 
Nu har jag bestämt mig för att gå på skivan, temat är vad jag vill bli när jag blir stor, jag ville bli en Barbie, haha vilka fantasier man hade när man var liten! Men kanske ska vara en Barbie ikväll då, lutar åt det hållet, inte för att jag är smal som en, men äääh, det gäller att använda fantasin. Ska först till någon uteservering med Leo, Sebastian Edevärn skickade sms om vi skulle ses på Treat men får se om vi drar oss dit.. Tidsoptimist som jag är ska vi ses halv nio så får nog ta att stänga ner datorn nu och ta fram locktången! Bilder från ikväll läggs upp imorgon!
Tänker på jag vet vem.. hehe, ni vet inte.. ni vill veta..?
XOXO


SCHOOL

SItter i skolan..nej.. jag sitter i skolan och ruttnar. Eller nej, förresten, JAG SITTER I SKOLAN OCH HÅLLER PÅ ATT AVLIDA! Har nog aldrig varit så skoltrött som jag är nu, fyfaan! 
Somnade ju som ni kanske ser i föregående inlägg halv två och upp halv sju igen. Men så har vi det igen, lyckorus, en otroligt, obeskrivligt glad Amanda kliver upp ur sängen med ett flin som heter duga. Vet inte vad som gör mitt leende på läpparna. men har en aning..
Efter skolan ska jag nog träffa Anna eller Sofie, ta en fika, tissla och tassla som vanligt.. möte på Royal Garden kl.19 är inbokat och eventuellt en stundentskiva ikväll, men är inte på festhumör, jag ha blivit på myshumör, typiska "pojkvänssyndromet", ligga hemma med en älskling, ha gudomligt sex och titta på film. Vad hände med mig?
Amanda Partypinglan har tappat festlusten, hon är just nu Amanda med en annan ovanlig lust.. lust..   

 
VATTUMANNEN - Nu har du tur i allt

Det här är ditt eget år. Det du väljer att satsa på kommer att gå som på räls! Du har inte bara tur i kärlek nästan hela -tiden, utan medvinden finns där i andra sammanhang också, till exempel om du söker efter ett nytt jobb eller din drömbostad.


Njut av 2009, för nu får du skörda frukterna av allt slit och alla planer de senaste åren. Under våren handlar det extra mycket om kärlek, på en väldigt lekfull bog. Du blandar gärna kärlek och nöjen, äventyr, flirt och passion. 23/2 är ett speciellt datum som bjuder på extra tur och glitter. Sommaren börjar lite sämre, i juni blir du besviken på din älskling och det är möjligt att du byter. Men juli blir bra, särskilt 9/7.


Under hösten kan du ha lite ont om tid, ibland måste du välja mellan kärlek och andra saker. Det skapar antagligen inte mycket problem även om du avskyr att välja. 26/10 är en extra bra dag för affärer. Vintern ser också fin ut och december blir en härligt romantisk månad med en riktigt het höjdpunkt 20/12.


01.24

 
Hade nästan glömt hur du får mig att njuta, av att bara titta på dig..  
Tanken av dig gör mig galen.. får drömma mig bort..  God natt
 

LOVE


   
 
The trouble with love is....It can tear you up inside...
Make you´re heart belive a lie...it´s stronger than your pride. 
 
Ska sova nu.. tänker för mycket ikväll.. fattar inte vad det är med mig. Uppe i varv..

ENDIKT/

Jag bryr om din hälsa, din lycka och hur du mår.
 
Försöker visa dig, ta hand om dig och finnas för dig så gått det går.
 
Det är din ensak, hur du handlar, var du dansar och var du står.
 
Jag kan bara fortsätta att älska dig, varje dag, år efter år.
 - P 
 
Tack för din omtanke.. 

Amanda

CAROLINAGYNNING+CAFÈ=SANT

 
CAROLINA GYNNING+CAFÈ=SANT, Hon gör det igen, hon sa att om hon någon gång skulle göra ett "utvik" igen skulle det vara i Cafè. Inget vidare utvik, men underbara bilder på Carolina, henne kan jag inte få nog av. Efter min mor är det Carolina som står nr2  på listan "förebilder". 
 Hon är otroligt vacker, spontan, ocensurerad, glad och har en förmåga att alltid hålla sig på toppen. Ärlighet varar längst- ett ordspråk som passar in på Gynning. Ingen censur här inte.
Kolla in hennes blogg, hon är ett mästerverk. 

http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/gynning/


ANDSHESBACKWITHABIG"B"

Hon är tillbaka från paradiset, men vädret klagar jag fan inte på, att termometern inte visar -5 utan +14 kan man inte visa en sur min för! Igår var det mobilpåslagning vid 16.00, efter 10 min har 25 SMS poppat upp, vilket två av dom var röstmeddelanden med en mansröst som stönar och som smaskar, har aldrig blivit så glad(?) Vem det än är så tycker jag att den personen ska skaffa sig ett liv (lycka till!)
På msn 10 min senare får jag samma fråga av ca 8 pers; Är du brun? (ehm, nej jag är vit som ett lakan ger jag som svar) men sanningen är ju att brännan sitter där den ska och kommer bättras på inom 40min, då jag kommer att lägga mig på solarieöarna i 20min med Sofie.
Jag träffade henne, Amir och SImon igår för att ta ett glas rött på Fridays, mysigt!! Har saknat dem när jag varit borta, Sofie är ju trots allt B2 och Puff, yang, min andra halva helt enkelt.
Anna var helt galen när jag ringde henne GOSSIP GOSSIP säger jag bara, Amy loves gossip! 
 
Somnade kl.07 imorse, efter att ha tittat på film hela natten och myst. Somnade, lycklig, äntligen, efter mer än ett år fick jag äntligen som jag ville..  Ömsesisigt vet jag inte, men efter 3 h sömn hoppade jag upp ur sängen för att väcka lillebror, på läskigt bra humör var jag..   
  

 Old picture..


SJUKSJUKAFRIKAAFRIKA

Sitter nu i sängen med en kopp te (NKs ingefära&citron te), andra koppen nu faktiskt, rena huskuren! 
Har proppat i mig fiskleverolja, ett ägg, min dagliga filtallrik och flera glas med vatten. BLI FRISK BLI FRISK!! Kommer få satans ont i mina öron när jag flyger eftersom trumhinnorna är så svullna, KUL! (men ett tips är att man tar en alvedon innan man ska gå på planet och tugga tuggummi medans du flyger). 

Men jag har bara mig själv att skylla, festat för mycket, röka, alkohol i stora mängder, har varit kallt ute, vips, här har vi straffet!
Planet stiger 05.50 inatt/imorgonbitti, så vi måste gå upp vid 02 och ta en taxi till arlanda, kommer fram ca 09.30. 

Eftersom det är så stor risk att jag får lunginflammation, vilket läkarna tror att jag kommer få om jag röker som jag brukar därnere, så jag får ta och köpa en stock general white på flygplatsen, läckert!
Kommer inte ta med mig mobilen dit, skönt faktiskt! 
Kommer uppdatera bloggen med läckra bilder såklart! Skriver nog ett till inlägg innan jag åker!  

Kram till er alla!
 
Älskade bikini åker på när jag landat på hotellet, och ett dopp i havet!


smokekills

 
Just nu har jag en satans hosta säger jag bara, fyfan vilken hosta och det hugger i bröstet varje gång jag hostar.. lite sprit och jag mår bra.. det brukar iallafall funka mot all möjlig smärta..?!

Goingoutwuthmyfagsandbabystraight

Helt underbar dag med mina vänner idag, vi köpte med oss en takeaway kaffe var och en sallad, satte oss vid Gamla stan och fastnade där i 3 h (är en kräfta i ansiktet om någon undrar!!), sedan drog vi oss till Oj oj oj vid medis, en uteservering. Tog oss några öl och njöt av eftermiddagssolen denna underbara vårdag! Ted kikade förbi och gjorde oss sällskap. Nu ska jag göra det sista på makeupen och sedan dra mig utåt för att träffa Leo på något trevligt ställe.. efter det bär det av till Sofie för att föra och sedan till Xplore (ny öppnat gayställe) och träffa de andra fagsen..   
Btw hade jag min nya jeansjacka idag, supernice! 
Laddar upp fler bilder sedan! Have a nice evning.. 
 
Amanda_ Music: Lady Gaga_pokerface remix
 
 
Fotograf: jag

Rosendalsträdgård

 
Min dagliga frukost:
Lätt A-fil, hallon&blåbär, halv banan, gojibär, hemmagjord musli, torkade tranbär, ekologiska russin. Kaffe och vatten.

 
Min älskade mor
 
 
  
Harmoniskt att gå i växthus, nördigt, men älskvärt.
 
Fotograf: Jag

Africa/earlymorningtomorrow..

I'm so lucky, på söndag bär det av till Afrika! Är sjukt glad och har verkligen sett fram emot den här resan länge nu, ska vara där i 1 vecka, 26 grader på tisdag, fan va jag ska solaa!
Trots ont i halsen ska jag ta en springrunda imorgon bitti samt ta en tur på solarieöarna.. sedan är det skola fr 10-16 som gäller!
Skulle egentligen gått på min lilla Annas studentskiva idag, men var för krasslig, förlåt min pärla! 
Imorgon blir det en tur på någon uteservering med Leo, alla öppnade ju idag, härligt! 
 
Nej nu blir det sova om jag ska orka gå upp 7 och springa, puuh! Natti natti 


RSS 2.0