Crossed


Live.and.Breathe

Notering om vår kärlek

Det är ej en korrekt kärlek, ej en livslång kärlek. Det är ej en förståelig kärlek, ej en lycksalig kärlek.
Det är ej blodet i ditt sår, ej tårarna i ditt öga. Det är kliet på din hud, felplacerad, ej nödvändig, ej förutsägbar.
Kärleken. Ej troligen att hålla, att erövra, att ha någon mening.
Det är inte heller regnbågar eller fjärilar, eller en evighet, ej lycklig i alla sina dagar.
Det är den olidliga klyftan mellan hjärtklaffarna, den ensliga tanken i den dimmiga natten.
Åh så många gånger förväxlad med den sanna kärleken. Den kärlek som lämnar själen hungrandes, som lämnar det oskyldiga väsendet för evigt skadat.
Det är för världen den oförklarliga kärleken, flirten, fasen. Även kärleken som inte kan målas I färg, kärleken som musiken inte kan nå, kärleken som passar in i ett enda andetag, kärleken bara för dessa två. Livet när det har sin mening.
Det är ej den omtalade kärleken, ej den ordentliga. Absolut inte den presumtiva kärleken.
Den är under intelligens, kultur, klass, passande. Gömd under slutna ögon, i ett rastlöst klappande hjärta, i de undangömda tankarna som ännu ej fyllt med data och brus. Den kärleken. Den är ungdomlig, oförstörd, orörd och alltid den första när man den verkligen känt. Den första som petar på känslor, agerandet och tänkandet när i denna kärlek man är.
Det är ej den överväldigande kärleken, ej eskalerande, ej realistiska.
Det är den förbjudna kärleken, låsta kärleken, det eviga burna felsteget.
Det är den kärlek som är bättre att inte ha känt, den kärlek någon absolut inte måste uppleva. Den kärlek som kommer att skada dig, fela dig. Det är kärleken över alla andra kärlekar, därför kärleken bara noterad i efterhand, i smärta. Således, att älska dig är aldrig enkelt.


Rule.of.a.gentleman


Once

En lunch. En lunch någonstans. Vi hade inte träffats på ett tag. Dina ögon var intensiva och jag var förlorad från start. Du trängde in i mig och jag kippar efter andan. Vi beställer, känner hur dina ögon klär av mig, jag känner mig iakttagen och vetskapen om vad du tänker på gör mig generad. Du är ute på hal is med ett hjärta så bart. En narcissistiskt förlorad typ dock med etikett. Med en förvirrad du och ett förlorat jag blir det fängslande passion. Du höll tyst. Det vi hade gemensamt var inte mycket annat än vår förkärlek till flyktvägar och varandra. Vi har varit här så många gånger. Den där stenen inom dig som liksom figurerade som något slags organ bröt jag ned till smått grus och barriären mellan oss är nu bara en tunn gardin. Vi betalar och vandrar tysta i snön. Jag landar häftigt i din säng, vi älskade så förbannat. Ärrad efter dina händer på hela min kropp. Du trängde in i mig. Jag i dig. Jag spelade ut dig, schack matt. Nu på ditt medvetande jag så hämningslöst bankar. Du är blott ett as jag äter dina tankar


This.Love


"Hej du är fantastsik."
"Hej jag är helt galen i dig."
"Hej jag är förälskad i dig."
"Hej jag saknar dig om dagarna."
"Hej jag längtar efter dig om nätterna."
"Hej jag vägrar förlora dig."
"Hej jag kommer till dig, vart du än är."
"Hej du är värd det"


THE.HARDEST:BUTTON

Du kallar dig själv för en enkel människa (vad fan är det?)

-          det är inte jag.

Min hunger så omättbar, mitt irrationella sinne som driver mig, unable to settle for just anything. Den där olidliga törsten efter så mycket mer. Destined to do more, there's got to be more than this. Lever hellre ett liv av sprak, drama och kaos än ett monotomt utan överraskningar. Du vet, reach out, beröra, något meningsfullt, det där klyschiga jag drömmer om när jag är ifred.

Och du trodde att det skulle vara lätt. Lätt?! Nothing worth keeping comes easy, mate.

Cellerna I mitt huvud måste ha ett möte. Så kär i välden, mer än i dig.

Orden är dina egna, precis som dina känslor. Ge mig handlingar utanför dig själv, som påverkar mig.


MY BIRTHDAY's TODAY!


Snarpie





Girlsgirls





YouandI




Curly.H


Träna/kost


 
Nu ska jag svara på frågorna angående hur jag tränar och äter. Mitt svar till en snygg kropp är; träna, bra mat, ingen alkohol och sunt förnuft.
När det gäller träning ska jag ge er ett omfattande svar nu men lovar att ge er råd i form av bilder när jag tränar imorgon!
Träning för mig är inte bara att ställa sig på ett springband och räkna kalorierna, det är så mycket mer. När jag kliver in på gymmet blir jag en annan person, jag har ett mål och det är att köra slut på mig själv. 
Ger nu exempel på ett "basic" träningspass jag brukar köra:
Först börjar jag med löpbandet, 9,5 km/h i 30 min, sedan övergår jag till fria vikter (5 kg) i varje hand, fyra olika övningar/ 20 lyft på varje arm. Fortsätter sedan med trampmaskinen 10-15 min och avslutar med 20 situps/20 diagonala situps åt höger och 20 åt vänster (för att träna "hela magen"), 30 armhävningar och cirka 20 utfall samt stretchar i 10 min.
I detta pass tränar jag mage, ben, armar (biceps, triceps), rumpa och konditionen.
När jag skrev bra mat så inkluderar jag absolut INGA "halvfabrikat", jag brukar utesluta kolhydrater som pasta, potatis, ris osv, försöker äta mycket proteinrik mat som t ex bönor (kidney, kikärtor), fisk (tonfisk, lax), ägg, kyckling samt mycket grönsaker/rotfrukter och frukt. En väldigt nyttig rotfrukt är rödbeta, den renar blodet. Vitaminrik frukt är passionsfrukt, den har flest vitaminer i fruktfamiljen. Blåbär innehåller mycket antioxidanter.
Ingen alkohol.. som jag tror de flesta vet är sprit, och alkohol över lag det värsta du kan utsätta din kropp för, undantagsvis cigg/snus. Det är otroligt mycket kolhydrater i och det tar lång tid för kroppen att bryta ner alkoholen. Ett glas vin en gång i veckan skadar ju inte, men undviker detta eftersom jag anser att det är onödigt. Säger inte att jag inte dricker alls, men jag konsumerar alkohol en dag i månaden om inte en gång varannan månad.
Sunt förnuft.. får du tolka som du vill men för mig innebär detta att äta lite godis någon gång ibland skadar aldrig, att kanske äta på McDonalds någon gång ibland eller en potatis till laxen dör man inte av.
Summering: ät med sunt förnuft!

Lovelane.



ACTION!






Poetry.

Jag undrar vad som skulle hända om jag andades i.ur.dig. Tog över dina andetag, slog rot, flyttade in i dig som en inneboende med inte fullt så goda intuitioner. Om du skulle dö då. Vara fragment av ditt forna jag ett du med ett jag inuti. Om det skulle vara dina händer dina ben men mina sinnen om jag skulle verka inom dig som ett växande virus, se med dina ögon prata genom din mun. Fördärva människors liv genom att vara du, härja och springa omkring vara en man utan mening utan stopp fast med en kvinnas ömma insida, vänd ut och in och tillbaka igen som på räls fast fortfarande för allra första gången. En man utan själ en kvinna utan kropp fast med båda delarna bara så olämpligt. Vart skulle du finnas då? om jag fanns inom dig? Långsamt så smärtsamt långsamt förvandlas jag till något väldigt likt dig, finns du kvar då när förvandlingen är fullbordad? och jag mitt jag vart tar det vägen vad gör jag med min kropp om den inte längre verkar som min egen då.nu.när jag inte längre är ett jaget utan synonymen duet.
Älskandet som tar död på både kropp och själ så nödvändigt..
XxXx

Urano


One.answer.

Många frågar om mig och Johannes.. Är ni tillsammans, varför gjorde ni slut osv. Här har ni svaren;

Jag har känt Johannes i snart fyra år, vi har setts till och från men det har aldrig lett till något seriöst. Förrens i december 2009, vi började umgås mer intensivt, vi blev förälskade och blev "officiellt" tillsammans i februari 2010. Jag var väldigt lycklig med Johannes men i Juni släpper han bomben; han ska vara med i Paradise hotel och jag blir förkrossad såklart. Vi gör ett gemensamt beslut att skiljas åt.
Han skulle åka till Rhodos i Juli och hälsa på några vänner som jobbade där, jag blev erbjuden ett servitris jobb på Rhodos, tar chansen att komma ifrån Sverige och försöka få tillbaka livslusten.
Vi tar det mogna beslutet att ta samma plan ner och försöka göra det bästa av situationen (vilket inte var så lätt!).
Johannes super sig redlös och jag kan inte koncentrera mig på mitt jobb när han befinner sig på samma klubb som jag jobbar på, men försöker. Båda är fortfarande kära vilket gjorde det svårt att hålla sig ifrån varandra, vilket i sig resulterar i att vi börjar spendera dagarna tillsammans på stranden, äter middagar osv. Dagarna går, tiden börjar rinna ut och Johannes skulle snart tillbaka till Sverige för att sedan bege sig till Columbia och Paradise hotel. Vi bestämmer oss för att kämpa oss igenom två månader (vilket blev tre) och fortsätta vara tillsammans under inspelningen. Med tårarna rinnandes tar vi farväl och lovar varandra att vara starka, det här klarar vi!
Vi kunde varken höras via telefon, internet, ingenting under inspelningen. Jag höll på att gå under jorden men försökte hålla ihop, en dag fick jag ett mail via facebook av en viss Ann-Sofie som tydligen castade människor till PH som jobbade för Mastiff, hon ville ha mitt nummer och ställa några frågor om Johannes. Hon ringde på mitt grekiska nummer, ställde några frågor, jag svarade och berättade att jag och Johannes fortfarande var tillsammans. Hon blev väldigt ivrig och frågade om jag ville åka till Columbia som joker och gå in i huset. Jag svarade att jag skulle tänka på saken, hade ingen lust att skämma ut mig i TV men kvinnan var ihärdig. Ringde hem, till min mamma, till lillebror och låg i som fasiken, men gav upp efter ett tag vilket resulterade i att Amanda Eklund hoppade in i huset istället för mig. (Vilket skämt). Tiden gick och jag åkte tillbaka till Sverige i september, saknaden efter Johannes var stor, förstår inte hur jag överlevde, alla otrohetsrykten allt skitsnack som gick om Johannes förstörde mig. Men vad gör man inte för sin stora kärlek?
Jag började jobba på Volkswagen, åkte på en turnè med VW runtom i Sverige och var borta när Johannes kom hem.
Mitt hjärta stannade nästan när första avsnittet visades på TV6, då brast det..
Jag avslutade med Johannes.
Vi började dock ses igen i November till och från, hjärtat sa en sak och hjärnan en annan.
Men tillslut kunde jag inte förneka min kärlek till Johannes och vi blev tillsammans igen, nyligen. Är så lycklig, han äger 300 gram av mig, för det är så mycket ett hjärta väger..


Blue.Blues




Stuff..





sum-10




ASK:ME! (frågestund)


Vad vill ni veta om mig? Jag svarar på allt. Svaren får ni imorgon!

Happiness.


I'm so happy. I'm so in love.

power.2.w






DuDuDuDuDuDu


Du ligger i min famn, du blickar upp mot mig, allt rasar inom mig och fylls av dig.

Like.a.second.Skin




Hide.


NEW.YEAR





RSS 2.0