OUT.WITH.THE:BOAT

Ut med grabbarna på sjön, ska glida runt lite i stockholms strömmar! Sedan utgång ikväll! KRAMAR

A.DRUG

 
Frustrerad över sitt mediokra kärleksliv ger hon sig ut på jakt efter det sex hon alltid drömt om. säger inte nej till bra sex, entusiastiskt tar hon sig igenom en hel serie av one-night stands, tillfälliga förälskelser och diverse snabbknull med det egna könet. 
JAG är såld på denna bok!

RESPECT..


Ooo, your kisses 
Sweeter than honey
And guess what?
So is my money

MAKE.UP


 


 

 
1.Foundation, runt ögonen, på och vid näsan, och lite vid kinderna där det har en tendens till att bli rött. 
2.Brunpuder, kan jag använda i hela ansiktet eftersom jag redan är brun.
3.Face rouge- BLISSFUL, BLUSH-ON.
4.Le och ta rouget på "kind-bullen".
5. Ljus ögonskugga för att få high-light effekt.
6.Gör som en båge lägst ögonfranslinjen.
7. Kajal-penna längst bågen, ett tjockt sträck.
8.Tar alltid en tops med svart ögonskugga och "sotar".
9.Ögonfrans böjare gör att fransarna blir böjda och ser längre ut.
10.Såhär bli det med mascara efteråt, jag brukar också ha mascara på nedre ögonfransarna också. Lycka till!


FEEL.COMPLETE..!

Nummer ett som en bloggläsare skrev; Amanda kan du hålla dig till en kille? hah, det är klart jag kan, men det är dock inte så enkelt när jag dejtar en kille och det rinner ut i sanden, som Mr.X, vem fan är han? Han gjorde nog det vidrigaste en kille kan göra; glömde att höra av sig och han har grov brist på respekt.. Ser ni? Jag är singel och kanske ska fortsätta att vara det, men det är fortfarande någonting som saknas, kärlek! Jag vill hitta Mr.Perfect, where are u?
Eller bara sluta tänka på det överhuvudtaget? Jag tror nog att det alternativet är bäst..!
 
I don't need a man to make it happend..

CLOSER:.:.

 

LOVE>COFFEE

 
I decided long ago, never to walk in anyone's shadows
If I fail, if I succeed
At least I live as I believe
No matter what they take from me
They can't take away my dignity

SHOES:ME

Godmorgon kära läsare, mår inte så bra idag.. har en fruktansvärd huvudvärk!! Ska jobba kl.13, har gjort sminkrepotaget, men det hamnar på bloggen senare..  Sitter just nu och lyssnar på Whitney Houston och blickar tillbaka på mina extremt sexiga drömmar jag drömde inatt, helt sjukt! 
Här kommer iallafall lite av det jag köpte igår..
 
 
 
Båda skorna:H&M
Klänning:Gina Tricot

TODAYS.TALK/GOSSIP/

I'm so sorry guys, sminkningen blir till imorgon och läggs upp imorgon, har verkligen inte haft tiden idag! Har shoppat loss och införskaffat mig nya ballerinor, klänning, tröjor, lite smått och gott vilket också kommer att uppdateras imorgon! (skulle varit på plåtning idag, men den blev inställd, nästa vecka på fredagen blir det troligtvis)..
Denna dag har jag inte tänkt lika mycket som jag brukar, Mr.X surrar i tankarna och han kan verkligen inte försvinna, kan inte, han sitter som klistrad på näthinnan!
Dagen har fört med sig många goda ting, fikade med Claire nyss och vi utbytte en hel del kloka ord/råd, kvinnor emellan, samt har jag haft en pratstund med två andra väninnor idag och vi ställde oss frågan; vad är det med killar som får dom att inte bara nöja sig med en flicka, utan måste ha flera!? Det är bara en fråga som jag i allmänhet kan fundera över ibland (är en riktig funderare).. Jag menar inte att dra alla killar över en kant, utan utgår bara ifrån erfarenhet.. Ni män, kan ni svara på detta??
Vi kom inte fram till någor svar, så ställer frågan öppet och ni får gärna dela era funderingar och tankar kring detta!   
 


OOUPS..

 
Nursie costume 
Vilken ska jag köpa..? Det är alltid kul att ha.. maskerad eller annat... finns att köpa på:  http://ooups.e-butik.se/ 


A.LONELY.NIGHT..

  



attention whore. 


HATE:MONDAYS

Måndagsångesten är nästan värre än Söndagsångesten, den sitter som en klump i magen. Inga bra tv-program, hela veckan kvar till fredag, och vill ligga och mysa med en bra film och bli omhållen. Fy, jag låter så bitter, men jag kan inte hjälpa det!
Har dock haft en super dag; träffat nya människor, det har varit varmt och jag har varit på bra humör hela dagen!
Imorgon kommer sminktips, har varit en hel del frågor och många har velat se mig sminka mig, så imorgon läggs det upp bilder, steg 1-10.

.THIS.IS.MUSIC.

 
Jag har förälskat mig Cicada, hennes musik, fick låna skivan av Mr.X, och det är en musikorgasm som inte kan mätas med något annat! Lyssna på hela skivan men speciellt- Edge, you got me feeling, the things you say. Kommer bli den bästa skivinvestering någonsin, inte en enda dålig låt!

SUNDAYMORNING-and yesterday

Är sjukt trött, helt förstörd måste jag säga, det säger väl er en hel del om min helg?
Kom precis hem från pappa, har haft en underbar dag idag, näst intill idyllisk! Gårdagen var trevlig, började på en ballkong och slutade hos Mr.X, som sagt, åkte till Sofia och förade med Anna m fl, sedan Royal Garden och en hel del alkohol för min del.. träffade många vänner, sjukt många! 
Mr.X och hans vän Robin kom förbi och gjorde min kväll, helt klart, ni vet hur det känns när man ser honom och hjärtat hoppar till? Japp, min känsla när jag såg honom igår! Robin och jag dansade hela tiden, han var verkligen supertrevlig! Så idag vaknade vi vid 13, tar bilen till närmsta Vivo. köper med oss kycklingklubbor, potatissallad, baguette med mera och sätter oss i Hornstull, tantolunden i solen och käkar, sjukt mysigt! Sedan åker vi till Värmdö och sätter oss vid vattnet med en glass i handen! Så min dag var lyckad, samt helgen!


HEY.SATURDAY, WELCOME!

Det är redan lördag, dagarna går fort som attans! Hade en mysig/spårad dag igår..
Satt med Martin i några timmar på Sturehof, det är där vi ses och berättar det senaste ca 1 gång i månaden, missa oss inte nästa gång! haha. 
Senare spårade det ut totalt, jag och anna får för oss att köpa en vodka, häller i oss en hel del och hej och hå, här bär det av=välkommen spårad fylla! Vi var på Royal Garden hela kvällen, det kom människor från både vänster och höger som vi umgicks med, riktigt trevligt!
Blev senare hämtade av några vänner med bil, kom hem 05, skulle jobba 10, kul va?
Nu är planerna att duscha, sminka mig, klä mig snyggt och ut i storstaden, klubba ikväll igen, men först på ett förkrök med Anna, Tina, Alexandra(hon fyller 19), jag och några fler.. Mr.X kommer dit, så om ni vill se honom och mig så ska ni komma till Royal GArden ikväll+att Alex Moreno spelar, ni är så välkomna!

..WHAT.IS..?

 
I gave you my love but you don't care..

SUGAR.YOU'RE:MEANT.TO.FLY

 
 
 
Tack killar och tjejer för en mysig filmkväll/fikadag/skjuts hit och dit! Mr.X, I miss you.. xoxo


LIKE.A VAVAVOOM!

Everybody wants you 
Everybody wants your love
I'd just like to make you mine all mine
Na, na, na, na, na, na, na, na, na,
Baby give it up
Give it up, Baby give it up

YESTERME.

Gårdagen var en helt ny upplevelse, streetrace med bilar, fan va töntigt det låter! men vilken adrenalinkick säger jag bara och vilken upplevelse, en utöver det vanliga kan jag ju bara konstatera! 
Har du värsta bilfetischen nu och har blivit som besatt av bilar, jag säger bara; Bilar, män, sex och kärlek, det är ljuva saker!
Men efter bilracet som pågick mellan 21-00, satte sig jag och Anna på en krog och tog oss en öl, ett bra avslut på kvällen! Hon gick lite tidigare och jag satte mig med en gammal killkompis och hans vän och söp vidare. Kom hem senare än väntat men somnade med ett leende på läpparna!
 
Jag igår på Kofi, fikandes med Amir, Yasmine, Simon, Danne och Arben.
Outfit:
Fake-päls:Zara
Ylle-kofta:FilippaK
Skjorta:Tommy Hilfiger
Jeans:Lee

UPDATE:

Ska skynda in till stan, Amir, SImon och jag ska ta en shoppingtur, bestämma tid/plats för Amirs födelsedag nästa vecka! Jag och Christoffer kollade film hela natten (obs!han är en vän), och var med som sällskap när Mr.X åt middag igår, känns som att jag bara omringas av män, till största delen homosexuella eller väldigt nära vänner, eller ja, förutom Mr.X.. Hörs senare, antagligen när Amir bloggar från Fresco eller Kofi.. Love

BOHEM.

 
 

BABYBOOM!

Mötte upp Olivia vid 17 och fikade på Kofi (som vanligt!), sedan en liten shoppingrunda, men höjdpunkten var ändå söta, underbara lilla Mallick, Olivias lillebror som vi senare möter upp med hennes mamma, så sjukt söt unge!!
 


LUNCH..!

Käkade lunch med Jesper, fan va gott det var, thaimat mums.. han skjutsade hem mig, men nu bär det av härifrån in till stan för att fika med Olivia. Bilder poppar upp senare! Kramar!

LOVESTORY..


LOVE-SICKNESS..!

Japp, nu sitter vi här och är så mätta på lyckliga kärlekshistorier att vi håller på att spy, vi kom fram till at vi har ett litet dilemma.. vart är våra prinsar på vita hästar? Vart är dom röda rosorna? Vart är han?
Tjaa.. jag måste ju medge att jag inte kan klaga på dem två senaste veckorna i och för sig.. men får bara hoppas att det fortsätter som en dans på rosor, verkligheten kommer ikapp tillslut, eller..?  
Och bättre blir det inte när vi sitter och lyssnar på gamla romantiska låtar, disskuterar amors pilar som tydligen satt sig i rumpan på oss sen en vecka tillbaka, vad hände??
Men sluta vara bitter nu och här kommer några bilder från min och annas mapp, låt oss ta en sväng på minnernas väg..  
 

 

PRETTY.LOVE

 
Igårkväll var det Titanic, Störtkär, brieost och kex,  idag blir det Pretty Woman, grönsaker och dipp, hos Anna. Rökpauser vid reklamen och massor av ordbajs. Helt underbart!
Funderingarna var att gå på invigningen av F12, men vi tar det lugnt istället och laddar till kommande helg!
Bilderna från Afrika kanske kommer nu ikväll, måste få tag på mormors kamera! Dom är ju lite försenade, men om dom inte kommer upp blir det andra roliga bilder, lovar!
love

SORRY.

FÖRLÅT, DÅLIG UPPDATERING!! Blir galen på mig själv, har haft så mycket att göra i helgen, jobbet har tagit mest av min tid! Men nu är jag tillbaka igen, och ska ladda upp fler bilder, lovar! 
Helgen var händelserik, fredagen bestod av en underbar långpromenad med Mr.X och hans hund, jobbade och sedan ut med vänner och väninnor, men drog dock hem tidigt med tanke på att jobbet kallade 10 på lördagmorgon. 
Slutade jobbet 17, träffade Anna, vi gick hem till mig, drack vin och umgicks lite med min kära mor och hennes man, sedan bar det av till Spånga där grillfesten var i fullgång, hällde i mig en hel del och somnade på toaletten hängandes på handfatet, någon knackar på dörren och jag inser att Mr.X ringt mig några gånger och var orolig för att Mrs.X hade råkat illa ut. Så hoppar in i en taxi till Årstadal och somnar gott på hans bröst vid 05. Vaknar 15, åker och handlar fruskost, gör mumsiga mackor och åker sedan till Saltsjöbaden för att mysa i solen.. Det låter lika underbart som det var..

A.WALK.WITH.MR.X

Godmorgon på er allihopa! Snart ska jag och Mr.X ut på en  promenad i skogen med hans hund Alice, jag står för kaffet och smörgåsarna och han får stå för.. underhållningen?
Vette fan vad jag ska klampa omkring i skogen med, det är sol men iiiiskalla vindar, får överväga att frysa ihjäl eller att svettas ihjäl, svårt beslut.. men vi hörs senare, hoppas ni diggade min frågestund och "clothes>off"bilderna!
Gårdagen kanske jag ska dra också medans jag ändå är pågång, jag spenderade hela eftermiddagen i går med Alex, vi låg och solade, pratade och inspekterade alla psykfall som springer omkring i Humlegården. Senare träffar jag Mr.X, vi går och fikar på Kofi, där möter vi hans vänner och jag blir introducerad, dom var väldigt trevliga och stämningen var på topp, så min gårkväll blev lyckad!
See you later lovers! 
 
Jensjacka H&M


CLOTHES>OFF!

 
 
 

MY.ANSWERS.PT2

 
Japp, här kommer resterande frågor/svar, Amanda svarar del 2.

Jag undrar vad för smink du använder för att bli så snygg? Och så undrar jag vilken tandkräm du använder för att få så snygga tänder?
- Använder mig av L'oréals True match, eye-liner (IsaDora), svart kajalpenna(L'oréal), svart ögonskugga samt lite brun, (IsaDora), mascara Telescopic från L'oréal,  brunpudret Glam Bronze blond harmony från L'oréal. thats it! (tänkte visa med bilder hur jag sminkar mig snart! Tandkrämen är Total whitning från Colgate, den funkar skit bra!

Vad är ditt bästa skönhetstips? 
Mina bästa skönhetstips(eftersom allt spelar in)är: Sov dina 7h/natt, ät sunt, drick inte öl och skippa godiset (ät mörk choklad 72%, gott och sägs vara bra för hjärtat) och smörj in dig med bodylotion (använder mig av Biotherms lait corporel), smörj in händerna med handkräm, fötterna med fet fotkräm och ansiktet med en ansiktskräm som passar din hud(gärna dag/natt kräm).  

Har du löshår eller är det ditt riktiga? =) 
Jag har extensions som jag gör på salong, med vax!
Är det din naturliga hårfärg du har? 
Jag brukar slinga håret 2-3 gånger per år (vinter/höst), håret får samma ljusa färg på sommarn! Så svaret är: ja och nej:P 
Vad har du för kamera?
Jag har en Nikon D60.

Vad ångrar du mest i ditt liv? 
Hm, svårt att säga, men att jag inte kämpat på bättre i skolan och fått högre betyg än VG i snitt, eftersom det begränsar mig när jag söker in till högskolor. Så kämpa i skolan, det lönar sig!

Hur lyckas du se så himla fräsch ut hela tiden ? 
Åh, tack! haha, jag vet faktiskt inte, jag är perfektionist när det gäller mitt utseende och står gärna många timmar framför spegeln för att bli nöjd med både smink och kläder, samt solar solaium 2-3 ggr i veckan för att ha lite färg.
Vad är din livsdröm, typ vad vill du verkligen göra med ditt liv?
Jag har många drömmar, b la att utbilda mig till sexolog, men jag vill resa mycket, träffa människor också, nästa Carolina Gynning?!
Bor du hemma eller har du flyttat hemifrån? 
Jag bor hemma hos min mamma.
Går du i skolan? Om du gör det, vad går du och var? 
Jag går i skolan, mediaprogrammet, säger dock inte var.
Hur skulle du beskriva mr.x? 
Mr.X är en underbar kille på många sätt och vis, han ser väldigt bra ut, har snygga kläder, väldigt social och alltid glad. Mysig att umgås med, behandlar mig som en prinsessa(han är dock lite flirtig med andra tjejer, vilket jag starkt ogillar, det får mig att känna mig som vem som hellst, jag vill känna att jag är den enda för honom, är det så konstigt?).

Hur länge har du känt Amir och hur träffades ni? Känner du Kissie? 

Jag har känt Amir i ca ett år nu och vi träffades genom Sofie. Jag har träffat Alexandra (Kissie) i samband med när jag gått ut med Amir, hon är skit gullig och jag tycker verkligen inte att hon är den diva som människor säger att hon är!


LETS.DO.IT

 
Imorgonbitti ska jag ta mig fan jogga för kung och fosterland, springa runt Årstaviken, word! 

MY:ANSWERS

 
Fan va kul med alla frågor, gjorde ju hela min kväll! Förlåt för att jag inte svarat tidigare, men var och fikade med Vera på 60s, så det drog ut på tiden! Men nu ska ni få era svar, håll i er! 
 

Vart köper du oftast dina kläder? 
-Ja, jag har ingen "speciell" favorit, men jag är big fan av FilippaK, dom har alltid guldkorn i sina kollektioner, gillar även Tommy Hilfiger och självklart H&M, där hittar man alltid något!

Tränar du någongång i veckan eller är du bara naturligt smal/snygg? 
-Jag äter sunt och promenerar mycket, samt ibland joggar, men jag tror mer på bra/lagom kost och promenera mycket! 

Vad har du för storlek i kläder/jeans? 
-I jeans har jag 27/30 och i kläder brukar jag ha medium/36/38, hellre lite för stort än för tight!

Hur gammal är du?
Jag är 18 år 
Har du någon pojkvän?  
Har ingen pojkvän än, men kanske är pågång att skaffa en!  
Hur kommer det sig att du gick från bisexuell till hetero?  
Jag var inne i en period i mitt liv, identitetskris, ville prova på det andra könet, veta hur det var, men insåg att män attraherar mig mer, jag tror inte det finns någon som heter bi-hetero-gay, det är bara ett begrepp, blir man kär så blir man, man ska inte behöva rätta sig efter ett begrepp, man gör det som känns rätt! 
Det bästa/snyggaste/skönaste klädesplagget i din garderob?  
Mitt skönaste plagg är en vit, ganska luftig FilippaK T-shirt, underbart material! 
Vem är din allra bästa kompis? 
Min bästa vän, jaa, kan jag inte riktigt säga, kan man ha flera? 
Vart ska man gå om man vill se dig i verkligheten?  
Du ska nog gå till cafe Kofi på Birger Jarlsgatan eller Café 60s. 
Din allra högsta önskan?  
Min allra högsta önskan just nu är att vara lycklig/trygg i ett förhållande med en kille!

Är du helsvensk?
Nope, jag är halvfinsk!

Har du o amir haft sex? 
Hahaha, absolut inte!! Han är inte lagd åt det hållet, han är homosexuell.
Röker du?
Ja, det gör jag.
Jag tkr att du har en assnygg kropp och undrar hur lång du är och hur mkt du väger?
Jag är 170cm lång och väger 63 kg!  

Kan du klona dig så jag får dig till göteborg? :) hade varit sjukt generöst av dig hahaha 
Absolut, address? 
Hur mycket tjänar du på din blogg och hur många besökare har du?
Jag tjänar ingenting på min blogg just nu och jag har ca 2000 läsare/dag.

Vad föredrar du - jeans eller leggings? 
Jeans! 

Vad tycker dina föräldrar om att du "viker" ut dig på internet? ÄLSKAR dina utvkiningsbilder btw =)
Min pappa bryr sig inte i allmänhet om mig så han kan vi sudda ut på en gång, min mamma är också ganska ovetandes om sin dotters blogg, hon tycker att jag gör som jag vill och jag står för konsekvenserna om det blir några. 
Du är rigtigt snygg i kavaj och ja undrar vart du köpt den? 
Alla mina kavajer kommer från Turnover, finns på NK och stora Åhlens. 
Tycker verkligen att du har en snygg kropp. Själv är jag överviktig och hatar min kropp. Har du några tips hur man blir lika smal som du? Är tacksam för svar.
Okej, jag håller mig nog också smal, utöver god kost/promenera/jogga, genom att bara äte tre måltider per dag, ibland bara en, Frukost och middag brukar jag nästan bara äta och sedan mycket kaffe och röka (ciggaretter). Det är inte så hälsosamt, men det är min teori varför jag håller mig till samma vikt. Kommer skriva imorgon hur jag äter/vad jag äter, så håll ett öga på bloggen imorgon OBS: ÄTER ALDRIG SKRÄPMAT!
RESTERANDE FRÅGOR KRÄVER LÄNGRE SVAR, MÅSTE HA MIN SKÖNHETSSÖMN NU, SÅ SVARAR IMORGON BITTI! KRAM PÅ ER!


FRÅGESTUND/WORK

 
Idag är jag på skit bra humör, önskar att alla är på lika bra humör som jag, är glad som man brukar vara när man är nykär, pirrar i magen av lyckorus! Börjar jobba kl.14 till 20.30, så dom jag kommer träffa idag kommer få ett stort leende tillmötes! Tänkte ha en frågestund idag, många har frågor så jag sammanställer allt till en svar/frågespalt sen när jag kommer hem, så ni har hela dagen på er idag att fråga frågor, hur många ni vill! Vi hörs senare!


ALEX

 
Ni skulle ju inte tacka nej? Alexander kan bli din för en dag, som personlig tränare!


TODAYS:

 
Kändes som att jag städade hela dagen idag, tvättade, diskade, ringde som en morsa till lillebrorsan som är envis som en stucken gris och vägrar stoppa in disken i diskmaskinen, suck.
Träffade Simon vid 16, vi åkte och solade vid Hornstull, sedan fika på Kofi (vilket jag var såå värd efter 3h städning), Alexander kom förbi och var glad som alltid! Hem till 18, Jeppe hämtar upp mig vid 20, vi går en promenad, Mr.X kommer och hämtar mig i Lilljeholmen där Jeppe lämnat mig för att sedan åka in till stan och fika. Visst har jag hunnit med en hel del idag?

BLUE.DREAM

 

Skjorta- Hope

GIRLS:NIGHT

Träffade Anna igår efter att ha träffat Ebba och Amir en snabbis, vi åkte hem till mig och lagade carbonara, sen drack vi kaffe, snackade lite skit, började med att kolla på Dirty dancing och sedan Grease, och båda var som i små drömbubblor, man blir ju helt inne i filmerna och lever sig in i dom! Jag och Anna kom på den nya "flugan" på dansgolvet haha, jag lovar, ni vill inte se!
 
Jag och Annie


BUSY

Nu kommer Amir till mig för att dricka mitt "healande" ingefärs/citron te för att bli frisk, kommer väl sitta och babbla som vanligt, sedan möta upp Ebba i gullmarsplan för att fika en snabbis, möta upp Anna när hon är klar med pluggandet för att sedan laga lite middag tillsammans. Får se om planerna håller, men så ser det ut tillsvidare! Hörs senare!


YOU:MAKE:ME:SMILE

 
Dvärgpinschervalp, skulle hämtat en i Maj nu, men kan inte pga omständigheterna hemma, men åh så söta dom är. Valpen på bilden är från samma uppfödare!

WALKING:ON:CLOUDS_PT2


WALKING:ON:CLOUDS

 
 
Chase faded days with eyes that cannot see
I wanna feel it again washing over me
Discover all of you one moment at a time
Taste,smell,secret cell,your soul,it touches mine

GÅRDAGEN

 
Mickaela och Lisa hade sin 18-års middag igår, jobbade till 16, skyndade mig hem i ren ångest och panik att jag inte skulle hinna till 19 då middagen började, Claire kom hem till mig vid 18, vi drack ett glas vin och gjorde det sista. Vi kommer dit vid 19.30 och gullisarna hade gjort supermysigt i en lokal där vi 26 tjejer senare åt middag, pratade och sjöng såklart för födelsedagsbarnen, det vankades buffè och champagne, men dom drog dock inte med oss ut senare, synd! Mötte upp Lucas och Anna, vi satt och drack några öl på Wok, drog oss senare till Temple Bar och After, och kvällen slutar med att jag möter upp Mr.X, väldigt påverkad och glad! 
Började 14 på jobbet idag, var inte så pigg¨men det var skönt att jobba, älskar att jobba, det är skönt att koppla bort allt annat för ett tag!

DO:YOU.LOVE.YOURSELF?

Fick precis en fråga: Du verkar ha ganska bra självförtroende har du alltid haft det?, eller hur var det när du va yngre?Svaret är: Absolut inte!! Jag hade väldigt dåligt självförtroende när jag var yngre, och inte för så länge sedan hade jag väldigt dåligt självförtroende(ca1år sedan)! Jag blev väldigt mobbad när jag var yngre och tror att det satt sig, kanske låter som en klyscha men jag var längst i klassen, smal, och fick bröst sist av alla! Jag har gått igenom så många faser i mitt liv; anorexia, bulimi, självmordstankar, föräldrarnas skiljsmässa, skitkillar osv, kan göra listan lång, men jag tror att jag funnit mig själv och vem jag är, jag är inte lika splittrad längre, trivs med mitt liv, äter bra, träffar människor som gör mig glad, och jag tror att det krävs för att få bra självförtroende!
Killar har jag däremot lite svårt för och känner att om jag ska må bra och ha en kille i mitt liv så krävs det en hel del, jag vill inte ha något maktspel eller känna mig osäker i hans närvaro, och om det är någon jag vill ha uppmärksamhet ifrån och känna mig uppskattad av så skulle det vara killen jag skulle vara tillsammans med, det är viktigt tycker jag.

MAKE.LOVE.WITH:THE.CAMERA

 
 
 
Ribbat linne- FilippaK
Kjol-H&M
Skor-Zara
Väska-Tommy Hilfiger

ÄR.JAG.HON.ELLER.DEN?

Har haft en väldigt mysig dag idag, åt brunch med Mr.X, vi gick på Aquaria, tittade på fiskarna, ganska faschinerande, sedan var jag hans "personalshopper" och valde ut kläder, han köpte sjukt fina Paul Smith sneakers, ett par marinblå chinos, han kommer vara farlig ikväll när han glider längst baren och flickorna efter sig.. vet inte riktigt om jag ska tänka "I'm the one" eller "hej, jag är en i mängden", när vet man? Han spanade ju in tjejer idag, och vi är inte bundna vid varandra, jag kan ju inte bli sur. Dessutom är jag inte "hon som är hon", jag är väldigt självständig och om killen i fråga skulle vara dum i huvudet och knulla en annan brud eller spana in andra när vi ändå dejtar kan han ta sig och dra åt helvete, jag är för bra för att behandlas som en den, jag ska vara HON han vill vara med, varför får jag ändå känslan av att han ser mig som en "den"?
Jag har så svårt för att lita på killar, sjuukt svårt, men är det mig det är fel på? Need some help here!?

TORSDAGEN

Hey guys, missed me? Jag har haft fullt upp senaste dagarna, men nu är jag tillbaka på vägen.
Hade en väldigt trevlig dag igår, satt på Sturehof med några vänner och mös i vårsolen(?) drack en hel del vitt vin, vilket gör att jag och martin spårar ur, springer in på Sturebadet, in i killarnas omklädningsrum, upp till poolen och sedan ner för att mötas av en radda halvnakna/nakna gubbar som bara står och gapar när kutar ut, det var en upplevelse jag sent kommer glömma! 
 
 
Underbara Jenni och jag.


SHE'S:THE.ONE

 

I'M.NOT.GODS.CHILD

Idag var första gången någon skrev elaka kommentarer i min blogg, väntade bara på denna dag då mina älskade "Amanda-hatare" skulle dyka upp, och jag måste säga; jag älskar er redan! Jag startade ju inte bara bloggen för dom som älskar mig, utan även för dom som tycker illa om mig, så att dom kan ha något nytt att hata, eller kanske faktiskt ändrar uppfattning om mig.
Första inlägget var "light-hat"; jag har tydligen varit bitchig mot någon, och jag måste bara säga att jag kan vara största divan, Olindan, bitchen, idioten, whatever you wanna call it, men jag lovar er att ni skulle ändra uppfattning om ni skulle umgås med mig. Och en annan skrev att jag snackar skit, ja, det gör jag ibland, vem gör inte det? Men jag går inte bakom ryggen på människor som andra falska kan göra, utan jag säger rakt ut vad jag tycker, t ex sa jag till Amir att jag snackat skit om honom och kallat honom diverse elaka saker, han blev inte sur, han tyckte det var bra att jag sa det än att jag var en falsk vän. 
Jag berättar allt och blir hellre konfronterad, än går bakom ryggen på människor, bra eller dåligt, vet jag inte, men bättre att vara ärlig och berätta hur man känner, än att att snacka skit och får höra det från någon annan senare! Frågor? 
PS.Jag har inte hoppat av skolan
 
"Jag kommer aldrig komma till himlen, synda är för bra"

FRESCO:

 

 
STRESSIG DAG säger  jag bara!! Min fotograf ringde mig vid 10 och vi bestämmer lunch på East kl 12, spring in i duschen, sminkar mig och får panik; Vad ska jag ha på mig!!??
Det blev en vit enkel t-shirt-FilippaK, ljusa jeans-MissSixty, jeansjackan-H&M, sjalen-FilippaK och vita Conversen.
Lunchade med honom, fikade sedan  med Ted och vi bestämde att jag ska plåta honom nästa vecka, så han får nya snygga Fitnessbilder som han kan lägga upp på sin blogg till när han ska tävla i höst. Har nu träffat Jenni, Amir, Simon och Daniel på Fresco, blggar härifrån nu. Mr.X kommer och hämtr upp mig senare.. Hörs snart lovers!


FOREVER.YOUNG

   
Försöker somna, kan inte somna.. lyssnar på forever yong, ska drömma mig bort..

UTVIK?-YES

Jag fick en fråga idag: 
Jag undrar om du skulle vilja vika ut dig i tidningar? Eftersom du alltid tar bilder så lättklätt, inget fel med det! Jag undrar bara om du skulle tacka ja till det.
Svar: Ja, men inte i vilka tidningar som hellst, i Slitz eller Cafè skulle det vara i sånna fall, skulle aldrig vika ut mig i en tidning som Moore eller likninande. Slitz och Cafè har inte riktigt samma standard, men hellst i Cafè, skulle vara en dröm att få vara med i Cafè, köper den varje månad!

WANT:U.2:WANT.ME

 
 

AND:THEN:YOU:KISSED;ME.PT2


BREAKFAST:ALONE

 
Jag vaknar med ont i halsen idag igen, hostar, är riktigt ynklig och behövs tas hand om.. JUST DET, jag har ingen som gör det, så jag gjorde mig precis en riktig huskur bestånde av massa frukt, ingefärs/citron te, grapefrukt, och en hel vitlök, usch..
Men nog av det negativa, ska gå en runda på stan med Simon, träffa min fotograf, plåta gamla stan och skulle träffat Alex, men tydligen inte så det får nog bli en långpromenad själv! Hörs senare! KRAM


SVENSSON.BANANEN

 
Så jävla knas låt tänkte jag när jag hörde den första gången, men refrängen gör fan att man diggar den!

FRÅGOR/SVAR

         Amanda Svarar 
 
Hej alla underbara läsare, jag blir så jävla glad för alla fina kommentarer! Nu tänkte jag svara på lite frågor som ni ställt., det är svårt att skriva svar på allt, så jag kommer svara en gång i veckan på era frågor, fråga vad ni vill så ska jag ge er sanningen, skäms inte för mycket så fråga på och ärliga svar får ni! 

1. Vart jobbar du nu?

Ja, jag jobbar ju på två klubbar, Infinity lördagar och Royal Garden fredagar, annars på en barnbutik och på McDonalds.
2. Vem är det som tar alla bilder på dig? älskar dom, älskar bloggen !
Tack för komplimangen och jaa, jag använder självutlösare på kameran, så det är jag som tar bilderna!
3. Berätta lite hur du redigerar dina bilder :) och fortsätt att uppdatera
Jag använder mig av Photoshop CS3, brukar inte redigera dom så värst mycket, mest kontraster, kurvor, det är svårt att förklara här:)
4. Vad väger du?
Jag väger 60 kg och är 170 cm lång.
5. Vilken mascara andvänder du? 
Jag har Telescopic från L'OREAL, den separerar fransarna och gör dom sjukt mycket längre, eftersom jag har ganska korta så är den toppen för mig!
6. Berätta hur du sminkar dig?! såg en galet fin sminkning på någon bild.
När jag är ute och festar brukar jag använda mig av lösögonfransar, löper då lim och säter dit en för en-lögonfransar. Brukar inte använda mig av så mycket smink eftersom jag har en bra hud, har bara lite foundation under ögonen, lite brunpuder, eyeliner, kajal och mascara:)
7. New York tröjan. Går den att köpa i vanliga butiker eller endastt på beställning? 
New York tröjan kommer ifrån Weekday och köps i deras butiker, kostar 150:- och finns i vitt också.
8. Är den randiga H&M-tröjan från i år? och hur mycket kostade den? och även, hur mycket kostade din randiga tröja från boomerang? 
Den randiga H&M tröjan köpte jag i Februari, kostade 198:-, den randiga från Boomerang kostade 799:-.
9. Har du löshår? Vart har du gjort det isf? (: 
Jag har löshår, har gjort det hos min tjejkompis på Ruffs och Kaluffs vid Rådmansgatan. Kostar 2800:-, eller om det var mer..
10. Måste fråga, är du modell ? :) 
Jag har varit det.
11. Är du lesbisk?
Nej, jag är inte lesbisk, har varit bi, men jag håller mig bara till killar nu!
12. Åh vart är dina glasögon ifrån?:D
Mina glasögon är från Chanel.
13. Vem är Mr.X?
Det får ni veta om vi blir tillsammans.. annars håller jag det för mig själv tillsvidare..

CALL:ME:YOUR;SUGAR

 
 
Pretty much, you're givin'  me a sugar rush.
Give me high blood pressure when you blush.
Lips feel soft as feather when we touch.
That's what's up..


TRUTH:

 
 
Vaknade för 3h sedan och har ännu inte sminkat mig eller orkat gå ut, men ska fixas nu och sedan ut och fota i Gamla Stan som förhoppningsvis kommer med i en tidning.. Men ska först fika med SImon, uusch, har värsta huvudvärken!!
Randig trekvartsärmad: H&M
Accesoar, rött hjärta: H&M (long time ago)
Pennkjol: Åhlens
See u later!

LOVE.CAN.KILL.ANYONE


COSY.SUNDAY

Gårdagen bjöd på en hel del nya upplevelser, jag och Anna förade lite hemma hos henne och mötte sedan upp Tina,  för att sedan fortsätta förandet på Sogni, och drog oss vid 22 till Infinity, och VILKET DRAG! Blev riktigt stolt promotor när jag insåg att mina vänner hade det riktigt kul och dessutom mötte en hel del gamla vänner som njöt av stämningen. Mr.X kom dit vid 02 med sin vän. Han är så  otroligt bekväm av sig, när vi sedan skulle dra oss hemåt så ville han promt åka taxi, men jag fick med honom på tåget iallafall, men han övertalade mig tillslut att åka taxi från hornstull.
Vi går upp vid 11, han har ingen frukost hemma så vi tar bilen till Flemming.g för att sätta oss på en uteservering och käka brunch, hälsotallrik, smoothie och kaffe klämmer jag ner, mätta och glada sitter vi i solen och myser.
Sedan fick jag skjuts hem, men han hämtar mig vid 20 och vi tog en kaffe på Koffi och tar sedan en långpromenad längst Strandvägen och sedan över Djurgårdsbron och tillbaka igen.
Du bara dök upp från ingenstans, helt otroligt, vad hände?
 
Kan inte sova, tips på vad jag ska göra?


HEY.MICKEY.MICKEY.HEY!

 
 


SATURDAY.NIGHTLIFE

Vilken gårdag, VILKEN GÅRDAG! Jag och Anna fixade oss hemma hos mig, dricker vin och tjattrar, får ett sms av Mr.X som bjuder in oss på en fest vid Mälaröjden, och vi är inte sena med att tacka ja, har inte varit på en hemmafest på år och dar känns det som! Så vi åker dit, Mr.X kan inte beskriva vägen, så han kommer på iden att vi ska ta taxi från t-bane stationen och han betalar, det tog 2 min att komma dit. Han möter oss, betalar, han är inte att leka med.. Vi kommer dit nyktra, går därifrån dyngraka, helt borta var vi, knaas!! Jag var sjukt bakis i morse, fyfan!!
Nu står min fru i duschen, ska snart hoppa in,fixa oss och sedan dra vidare till Infinity! Kom dit och våldgästa mig, skulle vara jättetrevligt!
 


STRAIGHT.OR.CURLY?

 
Vad är snyggast, rakt eller lockigt till ikväll? Ska först sitta och dricka några glas vin med anna och troligtvis blir det en ganska lugn utgång, men till Royal Garden ska jag ikväll, så dom som har fyllt 18 kan bara höra av sig, så skriver jag upp på listan, fritt inträde till 23, kom dit och träffa mig! Love

THEY.SAY.I'M.CRAZY.I.GOT.YOU.CRAZY.

Förlåt för URUSEL uppdatering och att jag lovar hit och dit, har bara varit seg och inte orkat! Men nu SKASKA jag bli bättre!
Nu har jag legat ute i solen med Simon i några timmar, stannade hemma igår eftersom det är sån sjuk press på valborg och kaos på stan! Vi åt gott och kollade på film istället. Ska städa som varje fredag och senare gå ut med Anna min älskling! 
 
"They say I'm crazy, I got you crazy, womanizer"

RSS 2.0