music.orgasm.


animalic


Ice.Cold..


Galet kallt här i Luleå, minus fem grader!! Bor i mina UGGs. Snart börjar resan till Söder igen, puuh..
Och för att svara på frågan någon ställde; Jag jobbar på Volkswagen och är just nu på en tour i Norra Sverige för lanseringen av Nya Passat!

Hello.Umeå





Uuume, yes, we're here now! Galet trött efter full rulle hela dagen! Nu ska vi sova, Malou och jag i en dubbelsäng.. mjauu!! see u tmrw

rw



Hey.North



Godafton, befinner mig just nu i Sundsvall och ligger i sängen bredvid underbara Katarina (tv i bilden), nu ska vi sova efter en lång jobbdag! Imorgon ska vi upp tidigt och träna på hotellets gym sedan jobba. Nu ska vi lyssna på lite Deadmau5 och Mini louge innan sängdags. See u tmrw!

New.Passat.Lounge.Tour

Japp, nu sitter jag här i sängen på Scandic hotell i Gävle efter en turbulent dag, upp kl.04, åka till Uppsala kl.06, var där kl.08 efter en kopp kaffe på vägen. Sedan var det bara dags att rigga och få upp allt, ajajaj vad jag har ont i fötterna efter en heldag med pumps aah, 12 cm och gå i dessa i 6 h!! Nu har tränat här på hotellet och måste sova nu så jag får lite sömn, det är 2 veckor och 14 stopp i Norra Sverige, utbildningar vi ska ge om Nya Passaten osv. Nattinatt!

Katarina. Malou. Jag

with.the.feet.on-theground



what.a.smell...





fool.me




This.is.the.way.it.should.be.-


Time.for.some.action.

Hallå alla bloggläsare! Nu är det dags för nya tag i livet, nytt jobb, karriären står och väntar utanför dörren! Nu ska ni få se mer av mitt liv, bilder i massor! Jag är redo! Bye gamla Amanda, time for some action! 
Nu ska det tränas, luncha med Mickan och sedan tjejmiddag med girlsen. Ses ikväll!





...













En bild säger mer än tusen ord.

RSS 2.0