esthetique








love.and.fashion




The-questions-the-answers:

Hallå där underbara läsare, jag har återgått till att bli sämst på att uppdatera, IGEN, men såg era kommentarer nu och här kommer svaren:
 
-Har nyss blivit dumpad.. har du några tips på hur man glömmer personen? kan inte sluta tänka på idioten. antar att jag fortfarande saknar honom.

-Hej du, jag antar att det känns superjobbigt och att bli dumpad är det jobbigaste sättet att avsluta en relation på eftersom beslutet inte togs av båda och (i detta fall) tycker fortfarande om honom.
Mitt förslag är att du först och främst tar reda på varför han dumpade dig, för om du vill glömma killen i fråga kan du inte leva med den ovissheten om varför han inte ville fortsätta vara tillsammans med dig. Så ta reda på anledningen så kommer en klump från magen lätta.
Andra steget är att radera hans nummer, msn, ta bort fråv FB för att slippa påminnas av honom och förebygga eventuella sentimentala fyllesamtal, vilket du antagligen ångrar bittert dagen efter...
Men alla har ju sina sätt att glömma killar, vissa ligger med andra killar för att det känns bra att ha en annan man som man får den fysiska närheten av och bekräftelsen, som man oftast är i behov av efter ett avslutat kapitel med någon annan.
Träffa dina vänner, prata ut, älta det så du får allt ur dig, dom lyssnar och ger dig råd. Jag bröt upp med en kille och då var jag i starkt behov av att omkringa mig med människor hela tiden för att glömma/förtränga honom och komma på andra tankar. Lycka till!

hej ursäkta frågan, men du verkar ganska vältränad(såg bilden på din mage) undrar om du tränar något speciellt? och hur du fått dina magmuskler så snygga? bra blogg, härliga bilder en bra inspiration!

Tack så mycket, blir superglad när jag får så trevlig respons på min blogg!
Magmusklerna har jag byggt upp genom att springa minst 2 ggr i veckan, promenera så ofta jag kan, jag brukar ta kvälls promenader efter varje måltid (om jag hinner), och gör "vanliga" sit-ups, samt sit-ups snett till höger och vänster för att träna sidomusklerna. Hoppas du är nöjd med svaret annars är det bara att skriva till mig igen!
Kram Amanda

Skriver mer frågor och svar imorgon!


some.days.life-feels-damn.good


summer.lovin'



this.video.rocks


hide'n.seek





new.


H&M

barn..



RSS 2.0