Beautiful.girls





Good.4.U


Det är inte så svårt som du tror att sluta äta sötsaker, om du är lite kreativ och har rätt inställning!
Med lite kreativitet och inspiration från olika kokböcker hittade jag ett galet bra recept på nyttig mousse!
 
4 portioner
Ingridienser:
3 ägg
3 tsk vaniljsocker
2 dl blåbär (frysta eller färska)
1/3 dl hallon

Såhär gör du:
Knäck äggen och häll äggulan i en skål och äggvitan i en. Äggvitan vispar du till en tjock mousse. Värm upp blåbären och hallonen i en kastrull och värm upp dem. Låt sedan blåbär/hallon svalna lite, sedan blandar du i vaniljsockret och äggulan. Blanda försiktigt i blåbärssmeten i äggvitan. Häll sedan upp i skålar och häll på lite blåbär och sedan in i frysen Färdig att serveras med lite krossade valnötter eller pudra på lite vaniljsocker.
Lycka till!

(INNEHÅLLER LITE VANILJSOCKER, så ja det är socker i)

Hjärtflimmer





"Och när jag gick fram till killen i baren.." Du återberättar vad som skett under föregående kväll, kommentarerna, blickarna, ibland kan man tro att solen kretsar runt dig. Men historien och dess tråkighet är inte längre någon nackdel. Jag försöker inte längre hitta något intellektuellt djup eller humor i den; det viktigaste är inte så mycket vad du säger, som det faktum att det är du som säger det- och att jag har bestämt mig för att hitta fulländning i allt du väljer att säga. Jag är fullt beredd att följa dig in i varenda liten anekdot. Jag är redo att älska varenda en av dina vitsar som ibland tappar poängen pågrund av att ditt "jag" eller "jesus" som jag brukar kalla dig när du får hybris och tror att du kan erövra världen med din charm.
Jag är beredd att överge självupptagenheten till förmån för fullständig inlevelse, att katalogisera vartenda ett av dina minnen. Allt som kan utspela sig i din kropp och själ är fascinerande.

Gahgirls.





With.LOVE!




Blir så glad för era kommentarer! Fortsätt så!

Thenewoldjacket




Homemaid jacket. Proud.

The.theme.is.PINK!










..dirty..minds.think..alike<<--








for.the.boys...









RSS 2.0